Välkommen till Nordisk Yta

Proffs på måleri & renovering

Målare Stockholm

Funderar du på att måla om, renovera eller måla nytt i Stockholm?

Nordisk Yta Stockholm utför traditionellt måleri och servicearbeten åt byggare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Förutom måleriarbeten kan vi genom samarbetspartners även utföra golvslipning, epoximålning, snickerier och andra inom branschen förekommande arbeten.

Nöjd-kund-garanti

Vi arbetar med alla traditionella typer av uppdrag. Tillsammans är vi 5 målare som arbetar både med kunder vi har långa, genuina affärsrelationer med, såväl med kortvariga arbeten hemma hos exempelvis privatkunder som vill måla om ett rum eller renovera sin lägenhet eller villa. För oss är en nöjd kund den bästa belöningen och vi erbjuder två års garanti på utfört måleriarbete – allt för att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss att utföra måleriarbeten i din fastighet. Efter utfört måleriarbete ber vi alltid våra kunder att lämna synpunkter på hela processen i ett uppdrag och vi är otroligt stolta över de fina omdömen vi får på Reco.

Följer framtidens utveckling

- Att hela tiden se till att följa med i framtidens utveckling ser vi som en självklarhet. Nya utbildningar inom måleriets arbetsmetoder och nya produkter genomgås kontinuerligt, och att vi arbetar efter miljöriktiga metoder är också en ledstjärna för oss. Nordisk Yta Stockholm tillämpar ID06 för identifikation av samtliga medarbetare. Vi är ISO-certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö och har genomfört godkända utbildningar i bla Bas/P, Bas/U, Bättre Arbetsmiljö. Samtliga anställda har genomgått säkerhetsutbildning.

Vi vill gärna bli din självklara leverantör av måleritjänster i Stockholm!

Kontakta oss per telefon eller via kontaktformuläret på hemsidan så hör en av våra målare av sig till dig för en första kontakt.

Måleritjänster i Stockholm

Vi hjälper dig som fastighetsägare att försköna din fastighet, både vid nyproduktioner och när det gäller underhållsmålning. Vår förmåga att snabbt få fram personal gör att vi kan leverera i den takt våra kunder kräver. Vi är ett litet måleriföretag i Stockholm, men genom nätverk och genom vår organisation Nordisk Yta som består av 8 måleriföretag i mellansverige kan vi åta oss större uppdrag.

Expomålning

Vi utför epoximålning av golv i Stockholm för både ny- och ommålning. Epoxi lämpar sig för industrier, lager och andra miljöer som utsätts för både kemiskt och mekaniskt slitage.

Epoximålning är baserat av 2-komponents-, lösningsmedelsfri-, diffusionsöppen och vattenlöslig epoxi. Det finns en mängd nyanser att välja mellan och är en ekonomisk lösning för dig som behöver en slitstark färgyta. Utöver detta finns epoximålning även som transparant till exempelvis dammbindning.

Behandlingen används med fördel inom industri och lager, i garage och våtutrymmen samt inom livsmedelsindustrin och andra miljöer som kräver hög hygien. Epoxi är fri från lösningsmedel och doftar väldigt lite, dessutom är den lätt att rengöra och underhålla. Skiktets tjocklek uppgår till ca 150 µm (0.15 mm) och man kan utöver det lägga med halkskydd. Behandlingen kan lätt upprepas om det skulle behövas.

För att försäkra dig om att du får ett golv med lång livslängd rekommenderar vi att man använder milda organiska rengöringsmedel som håller ytan ren och skinande.

Våra målare i Stockholm har utbildning i epoximålning och genomgår medicinska kontroller

Våra målare i Stockholm har självklart utbildning i epoximålning och går på regelbundna medicinska kontroller som är lagstadgade när man arbetar med härdplaster, vilket epoxi är. Be oss gärna att visa tjänstbarhetsintyg så du som kund kan känna dig trygg med att anlita våra målare i Stockholm!

Antikvariatisk måleri

Nordisk Yta Stockholm har specialutbildad personal för att kunna utföra målningsarbeten på kulturhistoriska byggnader. Vi har också genom vår organisation Nordisk Yta ett mycket bra nätverk för att kunna genomföra den typen av renoveringar på kyrkor, slott och herresäten.

Kalkstensrenoveringar och konservatorsarbeten kan erbjudas via våra samarbetspartners.

Att arbeta med gamla typer av produkter såsom linolja, kalkfärg, limfärg och lumppapp är fantastiskt. Både för målaren och för oss som måleriföretag i Stockholm är det här de mest spännande uppdragen som man kan få. Tveka inte att höra av er då ni vill ha hjälp med antikvariskt måleri!

Proffshjälpen - Våra proffsmålare i Stockholm hjälper dig planera ditt projekt

Bjud hem oss så tittar vi på det som du vill renovera så går vi gemensamt igenom vad som behöver utföras för att du skall få ett så bra resultat som möjligt. Du får sedan en offert av oss på vad hela arbetet inklusive material kommer att kosta och utefter det kan du sedan välja om du vill göra det själv eller få det gjort. Vill du dela upp arbetet kommer vi självklart överens om en bra lösning på det.

30% av arbetskostnaden

Att bjuda hem proffshjälpen kostar i nuläget ingenting och med ROT-avdraget får du 30 % tillbaka av arbetskostnaden upp till ett värde av 50 000 kr per ägare till bostaden. Avdragsrätten gäller för privatpersoner som äger småhus eller bostadsrätt.

Arbetsorder

Om du väljer att köpa arbetet av oss så skriver vi en arbetsorder på detta samt till vilken kostnad det kommer att utföras. Arbetet utförs som regel till ett uppgjort fast pris. I ordern framgår även tydligt vad som ingår och inte ingår, samt när arbetet ska starta och beräknas vara klart. Vid eventuella tillkommande arbeten kommer vi överens under arbetets gång och vi är alltid skyldiga att meddela behov av nya åtgärder och kostnader innan något utförs.

Konsumenttjänstlagen och Nöjd-kund-garanti

Vi följer reglerna i konsumenttjänstlagen och i hemförsäljningslagen. Vi är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen och genom vårt medlemskap i deras Nöjd-Kund-Garanti tillförsäkras du som konsument:

  • Två års garanti på utfört måleriarbete
  • Opartisk besiktning
  • Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen åtgärdas av det anlitande företaget, eller efter ett beslut i ARN åtgärdas av annat medlemsföretag. Utöver att följa vad lagar och garanti föreskriver har vi alltid målet att göra våra kunder så nöjda som möjligt!
  • Garanti lämnas enligt reglerna i konsumentköplagen och Nöjd-Kund-Garantin, dock täcker det inte det arbete du utför själv.

Du kan läsa mer om Nöjd-Kund-Garantin på Måleriföretagens hemsida eller givetvis fråga våra målare i Stockholm så berättar vi mer!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

 Kundservice   Företagen inom Nordisk Yta