Välkommen till Nordisk Yta

Proffs på måleri & renovering

Måleriföretag Linköping

Är du i behov av ett måleri för att färgsätta ditt hem, måla om, renovera och måla ditt plåttak eller måla nytt i Linköping? Då vill vi gärna hjälpa dig!

Måleri-Hantverkarna är ett måleri i Linköping som utför traditionellt måleri och servicearbeten åt byggare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår erfarna färgsättare i Linköping hjälper dig att sätta färg på ditt hem och våra erfarna målare ser till så att du får vackra ytor som passar till fastighetens ålder och förutsättningar. Våra utbildade plåttakmålare står gärna till tjänst med att förvandla ditt slitna plåttak till ett nytt som kommer att ge fastigheten ett helt nytt liv. Förutom måleriarbeten, färgsättning och plåttakmålning kan vi genom samarbetspartners även utföra fönsterrenovering, golvslipning och golvläggning, epoximålning, snickerier och andra inom branschen förekommande arbeten.

Måleri med nöjd-kund-garanti

Vi arbetar med alla traditionella typer av uppdrag. Tillsammans är vi 50 målare som arbetar både med kunder vi har långa, genuina affärsrelationer med, såväl med kortvariga arbeten hemma hos exempelvis privatkunder som vill måla om ett rum eller renovera sin lägenhet eller villa. För oss är en nöjd kund den bästa belöningen och vi erbjuder två års garanti på utfört måleriarbete – allt för att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss att utföra måleriarbeten i din fastighet. Efter utfört måleriarbete ber vi alltid våra kunder att lämna synpunkter på hela processen i ett uppdrag och vi är otroligt stolta över de fina omdömen vi får på Reco.

Ett måleri som följer framtidens utveckling”

Vi är ett måleri som tycker att det är en självklarhet att hela tiden se till att följa med i framtidens utveckling. Nya utbildningar inom måleriets arbetsmetoder och nya produkter genomgås kontinuerligt, och att vi arbetar efter miljöriktiga metoder är också en ledstjärna för oss. Måleri-Hantverkarna i Linköping tillämpar ID06 för identifikation av samtliga medarbetare. Vi är ett måleri i Linköping med ISO-certifikat i kvalitet, miljö och arbetsmiljö och har genomfört godkända utbildningar i bland annat Bas/P, Bas/U, Bättre Arbetsmiljö. Samtliga anställda har genomgått säkerhetsutbildning.

Vi vill gärna bli ditt självklara val av måleri för måleritjänster i Linköping!

Kontakta oss per telefon eller via kontaktformuläret på hemsidan så hör en av våra projektledare eller målare av sig till dig för en första kontakt.

Måleritjänster i Linköping

Vi hjälper dig som fastighetsägare att försköna din fastighet, både vid nyproduktioner och när det gäller underhållsmålning. Vår förmåga att snabbt få fram personal gör att vi kan leverera i den takt våra kunder kräver. Vi är ett mellanstort måleri och genom nätverk och genom vår organisation Nordisk Yta som består av 6 måleriföretag i mellansverige kan vi åta oss större uppdrag. Få hjälp med att måla plåttak i Linköping.

Färgsättning linköping

En färgsättning som utförts av vår erfarna färgsättare på Måleri-Hantverkarna i Linköping ger dig en vacker upplevelse som behåller sin funktion under lång tid. När vi färgsätter tar vi hänsyn till flera olika förutsättningar, såsom typ av fastighet, inredning och fastighetens användningsområde. På så sätt väljer vi färger som passar fastighetens ålder. Inredning, såsom golvmaterial och möbler är andra saker vi tar hänsyn till och gör det bästa utifrån befintliga förutsättningar.

En av de viktiga ingredienserna i färgsättningsarbetet är att vi som måleri tar hänsyn till lokalens användningsområde. Vissa färgtyper och glansvärden kan vara olämpliga om lokalen är utsatt för mycket slitage. Det som fungerar och är vackert i en privat lägenhet, kan fort slitas ner i ett gemensamhetsutrymme.

Vår färgexpert i Linköping tar alltid hänsyn till praktiska förhållanden så att du kan trivas och njuta av vackra ytor under många år. Sist men inte minst sker våra färgsättningar till klart rimliga kostnader.

Antikvariatisk måleri

Måleri-Hantverkarna i Linköping är ett måleri med specialutbildad personal för att kunna utföra målningsarbeten på kulturhistoriska byggnader. Vi har också genom vår organisation Nordisk Yta ett mycket bra nätverk för att kunna genomföra den typen av renoveringar på kyrkor, slott och herresäten.

Kalkstensrenoveringar och konservatorsarbeten kan erbjudas via våra samarbetspartners.

Att arbeta med gamla typer av produkter såsom linolja, kalkfärg, limfärg och lumppapp är fantastiskt. Både för målaren och för oss som måleriföretag i Linköping är det här de mest spännande uppdragen som man kan få. Tveka inte att höra av er då ni vill ha hjälp med antikvariskt måleri!

Proffshjälpen – våra proffsmålare i Linköping hjälper dig att planera ditt projekt

Bjud hem oss så tittar vi på det som du vill renovera så går vi gemensamt igenom vad som behöver utföras för att du skall få ett så bra resultat som möjligt. Du får sedan en offert av oss på vad hela arbetet inklusive material kommer att kosta och utefter det kan du sedan välja om du vill göra det själv eller få det gjort. Vill du dela upp arbetet kommer vi självklart överens om en bra lösning på det.

30% av arbetskostnaden

Att bjuda hem proffshjälpen kostar i nuläget ingenting och med ROT-avdraget får du 30 % tillbaka av arbetskostnaden upp till ett värde av 50 000 kr per ägare till bostaden. Avdragsrätten gäller för privatpersoner som äger småhus eller bostadsrätt.

Arbetsorder

Om du väljer att köpa arbetet av oss så skriver vi en arbetsorder på detta samt till vilken kostnad det kommer att utföras. Arbetet utförs som regel till ett uppgjort fast pris. I ordern framgår även tydligt vad som ingår och inte ingår, samt när arbetet ska starta och beräknas vara klart. Vid eventuella tillkommande arbeten kommer vi överens under arbetets gång och vi är alltid skyldiga att meddela behov av nya åtgärder och kostnader innan något utförs.

Konsumenttjänstlagen och Nöjd-kund-garanti

Vi följer reglerna i konsumenttjänstlagen och i hemförsäljningslagen. Vi är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen och genom vårt medlemskap i deras Nöjd-Kund-Garanti tillförsäkras du som konsument:

  • Två års garanti på utfört måleriarbete
  • Opartisk besiktning
  • Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen åtgärdas av det anlitande företaget, eller efter ett beslut i ARN åtgärdas av annat medlemsföretag. Utöver att följa vad lagar och garanti föreskriver har vi alltid målet att göra våra kunder så nöjda som möjligt!
  • Garanti lämnas enligt reglerna i konsumentköplagen och Nöjd-Kund-Garantin, dock täcker det inte det arbete du utför själv.

Du kan läsa mer om Nöjd-Kund-Garantin på Måleriföretagens hemsida eller givetvis fråga våra målare i Linköping så berättar vi mer!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

 Kundservice   Företagen inom Nordisk Yta