Välkommen till Nordisk Yta

Proffs på måleri & renovering

Måleriföretag Norrköping

Vill du ha hjälp med att måla om, renovera dina fönster eller måla nytt i norrköping? Då vill vi gärna hjälpa dig!

P&A Måleri i Norrköping utför traditionellt måleri, servicearbeten och fönsterrenovering åt byggare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. I vår lokal där vi har vårt måleri har vi även en fönsterverkstad där vi hjälper dig att få nytt liv till dina fönsterbågar. Förutom måleriarbeten och fönsterrenoveringar kan vi genom samarbetspartners även utföra färgsättningsförslag. golvslipning, epoximålning, plåttakmålning, snickerier och andra inom branschen förekommande arbeten.

Nöjd-kund-garanti

Vi arbetar med alla traditionella typer av uppdrag. Tillsammans är vi 40 målare som arbetar både med kunder vi har långa, genuina affärsrelationer med, såväl med kortvariga arbeten hemma hos exempelvis privatkunder som vill måla om ett rum eller renovera sin lägenhet eller villa. För oss är en nöjd kund den bästa belöningen och vi erbjuder två års garanti på utfört måleriarbete – allt för att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss att utföra måleriarbeten i din fastighet. Efter utfört måleriarbete ber vi alltid våra kunder att lämna synpunkter på hela processen i ett uppdrag och vi är otroligt stolta över de fina omdömen vi får på Reco.

Följer framtidens utveckling

- Att hela tiden se till att följa med i framtidens utveckling ser vi som en självklarhet. Nya utbildningar inom måleriets arbetsmetoder och nya produkter genomgås kontinuerligt, och att vi arbetar efter miljöriktiga metoder är också en ledstjärna för oss. P&A Måleri tillämpar ID06 för identifikation av samtliga medarbetare. Vi är ISO-certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö och har genomfört godkända utbildningar i bla Bas/P, Bas/U, Bättre Arbetsmiljö. Samtliga anställda har genomgått säkerhetsutbildning.

Vi vill gärna bli din självklara leverantör av måleritjänster i Norrköping!

Kontakta oss per telefon eller via kontaktformuläret på hemsidan så hör en av våra projektledare eller målare av sig till dig för en första kontakt.

Måleritjänster, färgsättning och plåttakmålning i norrköping och dess omnejd

Vi hjälper dig som fastighetsägare att försköna din fastighet, både vid nyproduktioner och när det gäller underhållsmålning. Vår förmåga att snabbt få fram personal gör att vi kan leverera i den takt våra kunder kräver. Vi är ett mellanstort måleri och genom nätverk och genom vår organisation Nordisk Yta som består av 8 måleriföretag i mellansverige kan vi åta oss större uppdrag.

Vår fönsterverkstad tar varsamt hand om dina fönsterbågar i våra målerilokaler i norrköping

Vi inventerar gärna dina fönster och förslår vilka åtgärder som är bäst för dem. Vår fönsterverkstad ligger i samma lokal som vårt måleri i Norrköping och vi renoverar dina fönsterbågar antingen i vår fönsterverkstad eller i lämpligt utrymme hemma hos dig. Vårt måleriföretag i Norrköping erbjuder dig möjligheten att få treglasstandard utan att byta hela fönstret genom att sätta in ett extraglas i dina befintliga fönster. Genom denna metod når du samma nivå som ett helt nytt fönster när det gäller energibesparing och buller. Du behåller dina gamla fönsterbågar som passar ditt hus och till en betydligt lägre kostnad! Jämfört med tvåglasfönster spar du 20% energi och upplevelsen av buller sänks med 50%.

Fönsterrenovering – ommålning

När vi tar hand om dina fönster ser vi till att arbetet utförs mycket omsorgsfullt av våra expertmålare. Gammal färg avlägsnas och fönstren slipas på alla ytor. Kittet tas bort med en ”kittrobot” som effektivt avlägsnar gammalt kitt. Glasen tar vi ur bågen och skulle det vara skadat så byter vi ut det skadade glaset. Samtliga träytor behandlas med impregnerande grundolja, därefter grundmålas fönstren och glasen sätt tillbaka. Vi kittar med silikonkitt och efter detta färdigmålas fönstren med fönsterfärg. Slutligen renskärs fönstren, men vi ser alltid till att färgen går ut på glaset någon millimeter utanför kittet. På så sätt förhindras fukt för att kunna krypa in mellan glas och kitt. Samtliga färger är vattenbaserade vilket är bra för miljön och medarbetarna som använder produkterna.

Kontakta oss på P&A Måleri i Norrköping så rekommenderar vi den bästa metoden för just dina fönster!

Antikvariatisk måleri

P&A Måleri i Norrköping har specialutbildad personal för att kunna utföra målningsarbeten på kulturhistoriska byggnader. Vi har också genom vår organisation Nordisk Yta ett mycket bra nätverk för att kunna genomföra den typen av renoveringar på kyrkor, slott och herresäten.

Kalkstensrenoveringar och konservatorsarbeten kan erbjudas via våra samarbetspartners.

Att arbeta med gamla typer av produkter såsom linolja, kalkfärg, limfärg och lumppapp är fantastiskt. Både för målaren och för oss som måleriföretag i Norrköping är det här de mest spännande uppdragen som man kan få. Tveka inte att höra av er då ni vill ha hjälp med antikvariskt måleri!

Proffshjälpen – våra proffsmålare i norrköping hjälper dig att planera ditt projekt

Bjud hem oss så tittar vi på det som du vill renovera så går vi gemensamt igenom vad som behöver utföras för att du skall få ett så bra resultat som möjligt. Du får sedan en offert av oss på vad hela arbetet inklusive material kommer att kosta och utefter det kan du sedan välja om du vill göra det själv eller få det gjort. Vill du dela upp arbetet kommer vi självklart överens om en bra lösning på det.

30% av arbetskostnaden

Att bjuda hem proffshjälpen kostar i nuläget ingenting och med ROT-avdraget får du 30 % tillbaka av arbetskostnaden upp till ett värde av 50 000 kr per ägare till bostaden. Avdragsrätten gäller för privatpersoner som äger småhus eller bostadsrätt.

Arbetsorder

Om du väljer att köpa arbetet av oss så skriver vi en arbetsorder på detta samt till vilken kostnad det kommer att utföras. Arbetet utförs som regel till ett uppgjort fast pris. I ordern framgår även tydligt vad som ingår och inte ingår, samt när arbetet ska starta och beräknas vara klart. Vid eventuella tillkommande arbeten kommer vi överens under arbetets gång och vi är alltid skyldiga att meddela behov av nya åtgärder och kostnader innan något utförs.

Konsumenttjänstlagen och Nöjd-kund-garanti

Vi följer reglerna i konsumenttjänstlagen och i hemförsäljningslagen. Vi är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen och genom vårt medlemskap i deras Nöjd-Kund-Garanti tillförsäkras du som konsument:

  • Två års garanti på utfört måleriarbete
  • Opartisk besiktning
  • Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen åtgärdas av det anlitande företaget, eller efter ett beslut i ARN åtgärdas av annat medlemsföretag. Utöver att följa vad lagar och garanti föreskriver har vi alltid målet att göra våra kunder så nöjda som möjligt!
  • Garanti lämnas enligt reglerna i konsumentköplagen och Nöjd-Kund-Garantin, dock täcker det inte det arbete du utför själv.

Du kan läsa mer om Nöjd-Kund-Garantin på Måleriföretagens hemsida eller givetvis fråga våra målare i Norrköping så berättar vi mer!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

 Kundservice   Företagen inom Nordisk Yta