Måleriföretag Västerås

Behöver du hjälp av ett måleriföretag i Västerås för att måla om, renovera ditt plåttak eller måla nytt i västerås? Då vill vi gärna hjälpa dig!

Målerispectrum i Västerås är ett måleri som utför traditionellt måleri och servicearbeten åt byggare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra utbildade plåttakmålare står gärna till tjänst med att förvandla ditt slitna plåttak till ett nytt som kommer att ge fastigheten ett helt nytt liv. Förutom måleriarbeten och plåttakmålning kan vi genom samarbetspartners även utföra fönsterrenovering, golvslipning, epoximålning, snickerier och andra inom branschen förekommande arbeten.

Målare som målar om ett hus

Måleriföretag i Västerås med nöjd-kund-garanti

Med en personal på 40 målare är vi ett måleri som utför alla typer av traditionella måleriarbeten. Våra kunder består både av de vi har långvariga och genuina affärsrelationer med, men också de som föredrar kortare uppdrag. Det kan exempelvis vara privatpersoner som vill måla om ett rum eller renovera sin lägenhet eller villa. Som måleriföretag är vår största belöning en nöjd kund och vi erbjuder två års garanti på allt måleriarbeten för att ge våra kunder trygghet. Vi är mycket stolta över de fina omdömen vi får på Reco och efter varje uppdrag ber vi alltid våra kunder om feedback på hela processen.

Ett måleriföretag i Västerås som följer framtidens utveckling

Vi anser det vara en självklarhet att som måleri i Västerås hålla oss uppdaterade när det gäller framtidens utveckling inom måleribranschen. Vi genomgår ständigt nya utbildningar inom måleriets arbetsmetoder och nya produkter, och vi strävar efter att använda miljövänliga metoder. Målerispectrum i Västerås använder ID06 för identifikation av samtliga av våra medarbetare. Vi är ett måleriföretag som är certifierat enligt ISO i kvalitet, miljö och arbetsmiljö, och har genomfört godkända utbildningar såsom Bas/P, Bas/U och Bättre Arbetsmiljö. För att säkerställa en trygg arbetsmiljö har alla våra anställda genomgått säkerhetsutbildning.

Vi vill gärna bli ditt självklara val av måleriföretag och leverantör av måleritjänster i Västerås!

Kontakta vårt måleri i Västerås per telefon eller via kontaktformuläret på hemsidan så hör en av våra projektledare eller målare av sig till dig för en första kontakt.

Måleritjänster i Västerås

Målerispectrum i Västerås är ett måleri som utför traditionellt måleri och servicearbeten åt byggare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi är ett måleri som genom nätverk och genom vår organisation Nordisk Yta som består av 6 måleriföretag i mellansverige kan vi åta oss större uppdrag. Få hjälp med att måla plåttak i Västerås.

Måleritjänster, färgsättning och plåttakmålning i västerås och dess omnejd

Vi hjälper dig som fastighetsägare att försköna din fastighet, både vid nyproduktioner och när det gäller underhållsmålning. Vår förmåga att snabbt få fram personal gör att vi kan leverera i den takt våra kunder kräver. Vi är ett mellanstort måleri och genom nätverk och genom vår organisation Nordisk Yta som består av 6 måleriföretag i mellansverige kan vi åta oss större uppdrag.

Antikvariatiskt Måleri i Västerås

På Målerispectrum i Västerås jobbar specialiserad personal som är utbildade för att utföra målningsarbeten på byggnader med historisk betydelse. Som del av organisationen Nordisk Yta finns möjligheten att genomföra renoveringar på kyrkor, slott och herrgårdar.

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda kalkstensrenoveringar och konservatorsarbeten.

Att arbeta med gamla produkter såsom linolja, kalkfärg, limfärg och lumppapp är en fantastisk upplevelse, både för oss som måleriföretag i Västerås och för våra målare. Att arbeta med antikvariskt måleri är en av de mest spännande uppdragen som vi kan ta på oss. Kontakta oss gärna när du behöver hjälp med antikvariskt måleri!

Proffshjälpen – våra proffsmålare i Västerås hjälper dig att planera ditt projekt

Bjud hem oss så tittar vi på det som du vill renovera så går vi gemensamt igenom vad som behöver utföras för att du skall få ett så bra resultat som möjligt. Du får sedan en offert av oss på vad hela arbetet inklusive material kommer att kosta och utefter det kan du sedan välja om du vill göra det själv eller få det gjort. Vill du dela upp arbetet kommer vi självklart överens om en bra lösning på det.

30% av arbetskostnaden

Att bjuda hem proffshjälpen kostar i nuläget ingenting och med ROT-avdraget får du 30 % tillbaka av arbetskostnaden upp till ett värde av 50 000 kr per ägare till bostaden. Avdragsrätten gäller för privatpersoner som äger småhus eller bostadsrätt.

Arbetsorder

Om du väljer att köpa arbetet av oss så skriver vi en arbetsorder på detta samt till vilken kostnad det kommer att utföras. Arbetet utförs som regel till ett uppgjort fast pris. I ordern framgår även tydligt vad som ingår och inte ingår, samt när arbetet ska starta och beräknas vara klart. Vid eventuella tillkommande arbeten kommer vi överens under arbetets gång och vi som måleri är alltid skyldiga att meddela behov av nya åtgärder och kostnader innan något utförs.

Konsumenttjänstlagen och Nöjd-kund-garanti

Vi följer reglerna i konsumenttjänstlagen och i hemförsäljningslagen. Vi är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen och genom vårt medlemskap i deras Nöjd-Kund-Garanti tillförsäkras du som konsument:

  • Två års garanti på utfört måleriarbete
  • Opartisk besiktning
  • Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen åtgärdas av det anlitande företaget, eller efter ett beslut i ARN åtgärdas av annat medlemsföretag. Utöver att följa vad lagar och garanti föreskriver har vi alltid målet att göra våra kunder så nöjda som möjligt!
  • Garanti lämnas enligt reglerna i konsumentköplagen och Nöjd-Kund-Garantin, dock täcker det inte det arbete du utför själv.

Du kan läsa mer om Nöjd-Kund-Garantin på Måleriföretagens hemsida eller givetvis fråga våra målare i Västerås så berättar vi mer!

Vanliga frågor om våra måleritjänster i Västerås

Erbjuder erat måleriföretag garantier för sina tjänster?

Är era måleriföretag i Västerås certifierade enligt ISO-standard?

Vilka typer av tjänster erbjuder erat måleriföretag i Västerås?

Utför ni utvändig målning?

Kan man anlita er för att endast måla ett rum?

Vilka typer av golv utför ni?

Kan man anlita era måleriföretag i Västerås för övriga byggnationstjänster?