Integritetspolicy (GDPR)

Vardagsrum med gråa väggar

Nordisk Yta-gruppen

När du tar kontakt med ett företag inom Nordisk Yta antingen genom personlig kontakt, mailkontakt eller registrerar dig på någon av våra hemsidor, ger du oss tillgång till information om dig. Här kan du läsa vilken information vi samlar in, hur vi gör det och vad vi använder den till.

Vad är personlig information?

Personlig information är information som kan kopplas till en person, till exempel namn, födelsedata, adress, bostadsort, telefonnummer, e-postadress, fastighetsbeteckning.

Vilka regler gäller för hantering av personlig information?

Företagen inom Nordisk Yta gruppen ansvarar för hanteringen av personlig information som samlas in när du kontaktar oss via något av ovanstående sätt. Företagen inom Nordisk Yta gruppen följer personuppgiftslagen i behandlingen av personuppgifter.

Vilken information samlar vi om dig?

• Privatkund: Namn, adress, Tel.nr. pers.nr. E-post
• Syfte: Avtalshantering, Fakturering, kreditupplysning.

• Privatkund ROT: Namn, adress, Tel.nr. pers.nr. fastighetsbeteckning, E-post
• Syfte: Avtalshantering, Fakturering, kreditupplysning, skattemyndighet för ROT

• Företagskund: Namn kontaktperson mot företaget, Namn, tele.nr, E-post
• Syfte: Avtalshantering, Fakturering, kreditupplysning.

• Leverantör: Namn kontaktperson mot företaget, Namn, tele.nr, E-post
• Syfte: Avtalshantering, Fakturering, kreditupplysning.

Var lagras informationen?

Informationen lagras i våra affärssystem.

Undersökningar

Vi utför undersökningar efter varje utfört arbete i syfte att höja kvaliteten till våra kunder. Vi skickar namn, tele.nr och e-post till företaget RECO som ansvarar för uppföljning.
Delas informationen med andra?
Ja, informationen används i vissa fall av underentreprenörer som vi har biträdesavtal med där vi har säkerställt att de behandlar uppgifterna som vi har beskrivit.

Radering av personuppgifter

Vi har rutiner för radering. Du kan när som helst begära att få veta vilken information vi har om dig. Du kan också begära att dessa raderas i samma process. Du kan också begära att vi tar bort information som vi har om dig. På vår hemsida (nordiskyta.se) finner du en avregistreringsfunktion.

Huvudregeln är att personuppgifter lagras i 90 dagar vid offerthantering, 7+1 år vid bokföringshantering samt 10 år för garantiåtaganden.