Gå med i Nordisk Yta

Vardagsrum med gråa väggar

Utveckla ditt företag – få trevliga och kompetenta kollegor på köpet!

Vi erbjuder etablerade företag som bedriver måleriverksamhet att gå med i Nordisk Yta Gruppen. Genom Nordisk Yta får du tillgång till storföretagens möjligheter samtidigt som du behåller och utvecklar ditt företag på din lokala marknad.

Nordisk Yta Gruppen består i dagsläget av 3 aktiebolag samt huvudbolaget Nordisk Yta AB. Nordisk Yta Gruppen utför i huvudsak byggnadsmåleri kompletterat med andra hantverk, därutöver har vi en färgbutik och bedriver färghandel på webben. Omsättningen är ca 200 miljoner med ca 200 anställda.

Vi vänder oss nu till måleriföretag som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi har ett utvecklat koncept för att bedriva kedjeverksamhet som skapar lönsamma företag. Utöver bra förutsättningar så får du kontakt med ett härligt gäng kollegor på övriga Nordisk Yta Företag. Med dem utbyter du tankar, idéer och har även kul.

För att komma med krävs det att du är intresserad av att utveckla ditt företag och ingå i ett större lag med de fördelar och spelregler som detta innebär. Du ska vara ett etablerat företag som vill ta ett steg vidare och vill ha hjälp att få en snabbare utveckling.

Nordisk Yta Gruppen har sedan starten för drygt tio år sedan dubblerat sin omsättning och har vinstnivåer som klart överstiger branschgenomsnittet. Detta talar för att det vi gör är rätt! Är du intresserad av att få mera information så kontakta Nordisk Yta AB info@nordiskyta.se, eller genom kontakt formuläret på denna sida, vi startar därefter en förutsättningslös diskussion!

Hälsningar, Nordisk Yta AB