Målare Motala, Mjölby & Vadstena

Vill du ha hjälp med att måla om, renovera, måla nytt eller lägga om dina golv i din fastighet i vadstena, motala eller mjölby? Då vill vi gärna hjälpa dig!

Vi arbetar med alla traditionella typer av uppdrag. Tillsammans är vi 60 målare och golvläggare som arbetar både med kunder vi har långa, genuina affärsrelationer med, såväl med kortvariga arbeten hemma hos exempelvis privatkunder som vill måla om ett rum eller renovera sin lägenhet eller villa. För oss är en nöjd kund den bästa belöningen och vi erbjuder två års garanti på utfört måleriarbete – allt för att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss att utföra måleriarbeten i din fastighet. Efter utfört måleriarbete ber vi alltid våra kunder att lämna synpunkter på hela processen i ett uppdrag och vi är otroligt stolta över de fina omdömen vi får på Reco.

Målare som målar om ett hus

Följer framtidens utveckling

Att hela tiden se till att följa med i framtidens utveckling ser vi som en självklarhet. Nya utbildningar inom måleriets arbetsmetoder och nya produkter genomgås kontinuerligt, och att vi arbetar efter miljöriktiga metoder är också en ledstjärna för oss. Davidssons Måleri och Golv tillämpar ID06 för identifikation av samtliga medarbetare. Vi är ISO-certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö och har genomfört godkända utbildningar i bla Bas/P, Bas/U, Bättre Arbetsmiljö. Samtliga anställda har genomgått säkerhetsutbildning

Följer framtidens utveckling

Att hela tiden se till att följa med i framtidens utveckling ser vi som en självklarhet. Nya utbildningar inom måleriets arbetsmetoder och nya produkter genomgås kontinuerligt, och att vi arbetar efter miljöriktiga metoder är också en ledstjärna för oss. Davidssons Måleri och Golv tillämpar ID06 för identifikation av samtliga medarbetare. Vi är ISO-certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö och har genomfört godkända utbildningar i bla Bas/P, Bas/U, Bättre Arbetsmiljö. Samtliga anställda har genomgått säkerhetsutbildning.

Vi vill gärna bli din självklara leverantör av måleritjänster i Motala!

Kontakta vårt golv- och måleriföretag i Vadstena, Mjölby eller Motala per telefon eller via kontaktformuläret på hemsidan så hör en av våra projektledare eller målare av sig till dig för en första kontakt.

Måleritjänster, färgsättning och plåttakmålning i Motala och dess omnejd

Vi hjälper dig som fastighetsägare att försköna din fastighet, både vid nyproduktioner och när det gäller underhållsmålning. Vår förmåga att snabbt få fram personal gör att vi kan leverera i den takt våra kunder kräver. Vi är ett mellanstort måleri och genom nätverk och genom vår organisation Nordisk Yta som består av 8 måleriföretag i mellansverige kan vi åta oss större uppdrag.

Butiken i vadstena har ett brett sortiment av färg, tapeter, golv, markiser och tillbehör

I vår måleributik i Vadstena är du välkommen in för att få inspiration, rådgivning och se och känna på våra produkter såsom färgkulörer, tapeter, golv och markiser. Vi har självklart alla tillbehör du behöver för att försköna ditt hem själv från golv till tak. I måleributiken kan du diskutera vad ett golv -eller måleriuppdrag kan innebära för dig och du kan vara säker på att få rådgivning som är korrekt genom våra hantverkskunniga medarbetare. Vill du ha hjälp med själva arbetet står våra duktiga målare och golvläggare till förfogande. Vi kan erbjuda ett antal olika behandlingar till ditt golv. Lacker, oljor med eller utan pigment eller varför inte ett rustikt lutat och såpbehandlat golv, alla alternativ hittar du i butiken! Köper du tapeter så finns det möjlighet att hyra tapetbord till låg kostnad. Vi kan även hjälpa dig med detta arbete om du så önskar. Välkommen med din förfrågan så får du ett kostnadsförslag.

I butiken hittar du även färg till båten eller olja till altan och utemöbler. Vi har även ett stort sortiment av markiser.

Markiser

I vår måleributik i Vadstena har vi en uppsjö av markiser till fönster och terrass. Förutom att hjälpa dig välja rätt markis eller fönsterskydd kommer vi hem till dig eller ditt företag och hjälper dig att sätta upp dem. Allt för att du ska kunna njuta av både sol, skugga och ljud!

Huskonto

Har du tänkt dig att göra en större renovering? Ta då del av våra förmånliga erbjudanden huskonto! besök gärna vår butik för att diskutera ett upplägg av ditt huskonto. Efter uppläggning av ditt Huskonto har du 30 dagar på dig att handla varor. Därefter är din betalningstid ytterligare 30 dagar! Rabatter (Gäller ej kampanjvaror.) Färg & spackel från ALCRO 25 % | Övriga måleriprodukter 10% | Tapet 15% | Tapet över 450:-/rulle 10% | Golv 10% | Kakel/klinker 10%

Golvläggning

Om du vill lägga om dina golv hemma eller på företaget så hjälper våra kompetenta golvläggare i Vadstena, Mjölby och Motala dig med läggningen av trägolv, klinker och olika mattor. Vi arbetar med flera kända leverantörer så som Forbo, Golvabia och Tarkett för att kvalitén liksom nöjdheten ska vara hög.

Tjänster

Utöver läggning kan vi även hjälpa dig med omslipning av dina golv. Självklart lackar eller oljar vi sedan efter dina önskemål. Vill du göra det själv så är du välkommen till oss för rådgivning. Om du vill lägga in golvvärme eller byta golv ovanpå ett värmegolv så finns det flertalet saker att tänka på. Kom in till Davidssons Måleributik i Vadstena så planerar vi tillsammans. Är du intresserad av att få ett golv inlagt så besöker vi mer än gärna dig för att på plats titta på förutsättningarna. Du får sedan en offert med information om arbetets omfattning och eventuellt ROT – avdrag.

Golvtyper

Trägolv finns i olika tjocklekar och träslag med olika hårdhetsgrad. När du väljer golv finns det dem som är slipbara flera gånger men även sådana som inte kan slipas om alls. Ett annat typ av golv är laminat. Det finns i olika strukturer och mönster som kan vara trä- eller stenimitation. Laminat är ett rent konstgjort material som tål hårt slitage och utspillda vätskor utan att repas eller missfärgas. Golvet är ett billigare alternativ än trä men kan ibland upplevas som kallt i jämförelse. Valet beror på tycke och smak, rummets slitage och din önskan om nivå av underhåll. Välkommen in i måleributiken i Vadstena och titta och jämför!

Antikvariatisk måleri

h2>

Davidsssons Måleri och Golv i Vadstena har specialutbildad personal för att kunna utföra golv- och målningsarbeten på kulturhistoriska byggnader. Vi har också genom vår organisation Nordisk Yta ett mycket bra nätverk för att kunna genomföra den typen av renoveringar på kyrkor, slott och herresäten..

Tjänster

Kalkstensrenoveringar och konservatorsarbeten kan erbjudas via våra samarbetspartners. Att arbeta med gamla typer av produkter såsom linolja, kalkfärg, limfärg och lumppapp är fantastiskt. Både för målaren och för oss som golv- och måleriföretag är det här de mest spännande uppdragen som man kan få. Tveka inte att höra av er då ni vill ha hjälp med antikvariskt måleri!

Proffshjälpen – våra proffsmålare och golvexperter hjälper dig att planera ditt projekt

Bjud hem oss så tittar vi på det som du vill renovera så går vi gemensamt igenom vad som behöver utföras för att du skall få ett så bra resultat som möjligt. Du får sedan en offert av oss på vad hela arbetet inklusive material kommer att kosta och utefter det kan du sedan välja om du vill göra det själv eller få det gjort. Vill du dela upp arbetet kommer vi självklart överens om en bra lösning på det.

30% av arbetskostnaden

Att bjuda hem proffshjälpen kostar i nuläget ingenting och med ROT-avdraget får du 30 % tillbaka av arbetskostnaden upp till ett värde av 50 000 kr per ägare till bostaden. Avdragsrätten gäller för privatpersoner som äger småhus eller bostadsrätt.

Arbetsorder

Om du väljer att köpa arbetet av oss så skriver vi en arbetsorder på detta samt till vilken kostnad det kommer att utföras. Arbetet utförs som regel till ett uppgjort fast pris. I ordern framgår även tydligt vad som ingår och inte ingår, samt när arbetet ska starta och beräknas vara klart. Vid eventuella tillkommande arbeten kommer vi överens under arbetets gång och vi är alltid skyldiga att meddela behov av nya åtgärder och kostnader innan något utförs.

Konsumenttjänstlagen och Nöjd-kund-garanti

Vi följer reglerna i konsumenttjänstlagen och i hemförsäljningslagen. Vi är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen och genom vårt medlemskap i deras Nöjd-Kund-Garanti tillförsäkras du som konsument:

  • Två års garanti på utfört måleriarbete
  • Opartisk besiktning
  • Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen åtgärdas av det anlitande företaget, eller efter ett beslut i ARN åtgärdas av annat medlemsföretag. Utöver att följa vad lagar och garanti föreskriver har vi alltid målet att göra våra kunder så nöjda som möjligt!
  • Garanti lämnas enligt reglerna i konsumentköplagen och Nöjd-Kund-Garantin, dock täcker det inte det arbete du utför själv.

Du kan läsa mer om Nöjd-Kund-Garantin på Måleriföretagens hemsida eller givetvis fråga våra målare i Linköping så berättar vi mer!

Vanliga frågor om våra måleritjänster i Motala

Erbjuder erat måleriföretag garantier för sina tjänster?

Ja, vårat måleriföretag erbjuder garantier för sina tjänster enligt branschnorm, såsom att jobbet ska utföras till kundens tillfredsställelse och att eventuella problem ska åtgärdas utan extra kostnad.

Är era måleriföretag i Motala certifierade enligt ISO-standard?

Ja, våra måleriföretag i Motala är certifierade av CB-cert i ISO 9001, ISO14001 och ISO45001.

Vilka typer av tjänster erbjuder erat måleriföretag i Motala?

Ja, vårat måleriföretag i Motala erbjuder tjänster som målning av väggar, tak, golv, trädetaljer, möbler, fasader, entréer med mera. De erbjuder även tjänster som tapetsering, plåtmålning och andra renoveringstjänster.

Utför ni utvändig målning?

Ja, vi erbjuder både utvändig och invändig målning av de flesta ytor.

Utför era måleriföretag i Motala plåttaksmålning?

Ja, vårt måleriföretag i Motala utför målning av plåttak som även samarbetar med våra övriga måleriföretag. Kontakta respektive företag för offert.

Kan man anlita er för att endast måla ett rum?

Ja, man kan anlita oss för att måla endast ett rum eller en viss del av ett hus, eller för ett litet projekt.

Kan man anlita er för att lägga golv?

Ja, Davidssons Måleri och Golv utför golvläggning i Vadstena, Motala, Mjölby, Motala och i närområden. Kontakta Davidssons Måleri och Golv för offert.

Vilka typer av golv utför ni?

Målning av golv utförs av samtliga våra företag. Davidssons Måleri och Golv i Vadstena utför även läggning av Parkett samt Vinylgolv, Linoleumgolv och Plastmattor.

Kan man anlita era måleriföretag i Motala för övriga byggnationstjänster?

Ja, samtliga våra företag har goda kontakter och samarbeten med andra företag inom byggnation och kan hjälpa till med att rekommendera lämpligt företag.